Favorieten April


Ook deze maand laat ik jullie mijn favoriete producten zien van de voorbije maand. Benieuwd wat de pareltjes van deze maand zijn? Lees dan maar vlug verder.

Zoeva Naturally Yours Palette (review)

De voorbije maand ontdekte ik dit mooie pareltje. Met de kleurtjes uit dit palette kan je mooie, natuurlijke en alledaagse looks maken. De oogschaduwen zijn goed gepigmenteerd. Het was mijn eerste kennismaking met de oogschaduwen van Zoeva en dit is goed meegevallen. Ik ga zeker nog één van de andere palettes aanschaffen.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in 08 Plum Shimmer (review)

Ik had al veel over de Lip Perfectors gehoord maar nog nooit eentje gekocht omdat de kleurtjes niets voor mij waren, tot deze limited edition te koop was. Het bessenkleurtje is helemaal mijn ding. De glans en kleur zijn heel mooi. Deze steekt in mijn handtas voor als ik een keertje vergeet lippenstift aan te brengen.

Hourglass Veil Mineral Primer
(review)
Vaak vergeet ik een primer te gebruiken voordat ik mijn make-up aanbreng maar tegenwoordig leg ik deze in het zicht zodat ik het niet meer kan vergeten. De laatste tijd heb ik vaak de Veil Mineral Primer van Hourglass gebruikt. Dit is echt een luxeprimer met een prijskaartje. Deze zachte primer maakt de huid mat zodat je gemakkelijk je make-up kan aanbrengen en deze langer kan laten zitten. Het is een favoriet maar als deze opgebruikt is denk ik niet dat ik deze nog ga aanschaffen, enkel en alleen om het prijskaartje. Jammer.

Nivea Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba 

Om mijn lichaam in te smeren gebruik ik graag producten die snel intrekken en die niet plakken. Als ze dan nog een lekker geurtje hebben is het helemaal een topproduct. Deze Oil in Lotion Cherry Blossom & Jojoba van Nivea heeft het allemaal. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ik ben benieuwd naar de andere varianten. 

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand?

Reacties

  1. Mooie favorieten! De Zoeva palette springt er echt uit, mooie kleurtjes voor iedere dag X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Lip Perfectors van Clarins zijn heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat Zoeva palette! Het gaat niet lang meer duren voordat ik bezwijk, vrees ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten