Clinique | Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm in 05 Candied Cassis


De laatste tijd kon je hier al enkele lip scrubs voorbij zien komen. Vandaag laat ik er jullie nog eentje zien, waarschijnlijk met de mooiste verpakking:  De Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm in 05 Candied Cassis van Clinique. 


De Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm bestaan uit 2 delen. Langs de ene kant heb je een suikerscrub om je lippen te exfoliëren. Langs de andere kant zit er een verzorgende en herstellende lippenbalsem.

De scrub bevat natuurlijke ingrediënten die helpen je lippen te exfoliëren, voeden en herstellen: bietensuiker, jojobazaadolie, sheaboter, avocado–olie en druivenpitolie.
De lipbalm bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten om lippen zacht, glad en soepel te maken: aloëbladextract, kokosolie, sheaboter en Murumuruzaadolie.Ik koos voor Candied Cassis, een bessenkleur. In de verpakking zie je de donkere kleur maar op je lippen is deze heel subtiel. 

Zoals alle scrubs masseer je deze zachtjes in met je vingertoppen. Na het inmasseren veeg je de scub weg met een tissue en daarna breng je de lippenbalsem aan.

Mijn lippen voelen lekker zacht aan en het subtiel kleurtje vind ik heel mooi.

De verpakking lijkt op een macaron. Echt een leuk potje om in je handtas te hebben. 

De Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en zijn exclusief te koop bij Inno en kosten € 22,05.

Reacties

Een reactie posten