Charlotte Tilbury | Lip Lustre in Unleash Me


Een hele tijd geleden konden jullie hier al een review lezen van de Lip Lustre in Sweet Stiletto, een nudekleurtje. Deze keer ging ik voor een donkerder kleurtje, namelijk Unleash Me.
De Lip Lustre Luxe Colour-lasting Lip Lacquers zijn lipglosses met een prachtige glans waardoor je lippen voller lijken. De Lip Lacquer bevatten extracten van de Lotus Flower, een antioxidant dat de lippen beschermt, hydrateert en zacht maakt.
Unleash Me is een donkere bessenkleur. Denk dat dit één van de donkerste kleuren uit de collectie is.Deze kleur kan je combineren met de K.I.S.S.I.N.G in Night Crimson, welke ik jullie al eerder liet zien. Het geeft deze lipstick wat meer glans. Perfect voor op stap te gaan.

Dit is intussen een van mijn meest gedragen lipglosses geworden. Ik vind de kleur echt prachtig. 

De Lip Lustres kosten £ 16,50.

Gebruiken jullie liever een lipgloss of een lipstick?

Reacties

 1. Wat een prachtige, luxueuze verpakking! Mooi kleurtje ook, maar helaas hou ik niet zo van lipglosses.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige verpakking is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige verpakking! Ik zou nog wel het eindresultaat willen zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi item met stijlvolle verpakking! Ik zat me al helemaal te verheugen op het eindresultaat, maar die mis ik nog. Had ik erg leuk gevonden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi verpakking en de kleur ziet er mooi uit. Ik gebruik beide.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi en luxe! Lijkt mij een hele mooie sjieke kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi kleurtje! Ik hou wel van lipgloss X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten