Beauty Bakerie | Lip Whip in Versailles


Een tijdje geleden liet ik jullie zien wat ik gratis kreeg bij mijn bestelling bij Cult Beauty. In die zak zat een Lip Whip van Beauty Bakerie. Het merk Beauty Bakerie was mij tot dan nog onbekend en natuurlijk maakte deze Lip Whip mij heel benieuwd. 
De Lip Whip's zijn long-lasting liquid lipsticks met een fluwelen en liquide textuur. Op de foto's kan je ook zien dat de pigmentatie top is. Voor een mooi resultaat wordt er aangeraden om eerst je lippen te scrubben en na het aanbrengen 5 minuten te laten drogen. 
De applicator van de Lip Whip's is speciaal. Je kan er heel precies de lipstick mee aanbrengen. 

Versailles is een bessenkleurtje en heeft een matte finish.


Aangezien ik het merk nog niet kende wist ik niet waaraan ik mij mocht verwachten. Ik stond dan ook versteld toen ik de lipstick aanbracht. Ik dacht dat het kleurtje niets voor mij zou zijn maar uiteindelijk vind ik het nog een mooie kleur. Met de applicator kan je de lipstick gemakkelijk en precies aanbrengen. Het product trekt niet in de lijntjes. Je moet het wel eventjes laten opdrogen en dan blijft de lipstick mooi op zijn plaats. En dat doet het zeker en vast. Ik heb erna moeten hard moeten wrijven om de lipstick te kunnen verwijderen en dat lukte niet. Iemand op Twitter gaf me de tip om kokosolie te gebruiken, alleen had ik dat niet in huis. Volgende keer ga ik dit zeker eens proberen.  

Voor de ge├»nteresseerden nog eventjes de ingredi├źnten:De Lip Whips kosten £16.00.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

 1. Ik kende het merk enkel van naam. Ik vind de verpakking er erg leuk uitzien – en wat goed dat hij zo lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende het helemaal nog niet. Ja je moet echt schrobben om die er af te krijgen

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige kleur Tania! Ik ben stiekem wel benieuwd hoe 'ie je staat hihi

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten