Yves Rocher | Rouge Vertige Lipgloss


Sinds kort zijn bij Yves Rocher de Vertige Lipglosses te koop. Veertien nieuwe lipglosses met voedende ingrediƫnten.

De Vertige Lipglosses bevatten een voedende kersenolie en zijn een combinatie van de voedende verzorging van een balsem en de glans van een lipgloss.

Ik kreeg nummer 09, een roze kleur. De kleur is niet opvallend en leunt meer aan aan de normale kleur van mijn lippen. De sponsapplicator is een beetje afgeplat waardoor je gemakkelijk de gloss kan aanbrengen.De lipgloss is gemakkelijk aan te brengen en te verdelen en voelt goed aan op de lippen. De gloss plakt niet en je voelt dat je lippen gevoedt worden. De kleur valt niet zo op, vind deze eerder transparant maar heeft wel een mooie glans. Ik denk dat ik eens de donkerdere kleurtjes ga bekijken.

De verpakking is heel simpel, zoals de meeste lipglosses. Een zwarte dop en het onderste gedeelte is doorzichtig waardoor je gemakkelijk de kleur kan zien. 

De Vertige Lipglosses zijn verkrijgbaar in 14 kleuren en kosten € 13,90.

Dragen jullie vaak lipgloss? 

Reacties

  1. Mooi kleurtje en fijn dat hij niet plakt! Ik wissel lipgloss met lipstick af X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een mooie subtiele kleur, die makkelijk overal bij kan. Moet eerlijk bekennen dat ik bijna geen lipgloss draag, mijn voorkeur gaat uit naar lipstick. xx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten