Sephora | Argan Hand Mask


Na een handmasker van Starskin laat ik jullie vandaag er eentje van Sephora zien.

Onlangs voelden mijn handen superdroog aan en ik besloot
Argan Hand Mask eens uit te testen.

Het Argan Hand Mask is zoals je al kan vermoeden verrijkt met natuurlijke arganolie extract, waarmee je handen zacht worden en tekenen van veroudering verminderen.

In de verpakking zitten 2 handschoenen. Deze werken net als die van Starskin met een dubbellagen systeem.Je steekt je handen in de handschoenen en plakt ze dicht zodat ze goed blijven zitten. De handschoenen laat je 15 minuten zitten en daarna kan je het overgebleven serum inmasseren. Bij mij bleef er veel serum over waardoor dit niet gemakkelijk kon intrekken. Ik heb het uiteindelijk moeten afwassen, ook omdat het een beetje plakte en ik zo niets meer kon vastnemen.

Mijn handen voelden heel zacht aan, zelfs de dag erna nog. Zo’n handmaskertje zou ik aanraden als je last hebt van droge handen, zeker in de winter.

Het maskertje kost € 3,95.

Reacties

  1. Ik heb nog nooit een handmaskertje gebruikt, maar het lijkt me wel erg leuk om eens te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een beetje vervelend van het overtollige serum, maar het klinkt wel goed voor als je droge handen hebt. Ik zou ook eens zo'n handmasker moeten gebruiken X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten