Real Techniques | Prep & Prime Set


Dagelijks gebruik ik kwasten van Real Techniques. Toen ik zag dat ze een nieuwe limited edition set op de markt brachten waarmee je je kan voorbereiden om je make-up aan te brengen, moest ik die hebben. Ik bestelde de Prep & Prime Set bij Bol.com.
De Prep & Prime Set bevat 5 tools: de Beauty Spatula, de Under Eye Reviver, de Prep Brush, de Miracle Complextion Sponge en de Sponge Stand. Met deze tools kan je je voorbereiden om foundation aan te brengen en ook de foundation zelf aan te brengen. 


BeautySpatula 
Een flexibel staafje met 2 schuinen kanten waarmee je de laatste restjes uit het potje van je dagcrème of zo kan halen.
Under Eye Reviver 
Een metalen balletje om de huid onder de ogen te verkoelen en waarmee je gezwollen ogen kan verminderen. Je kan het ook gebruiken om je oogcrème aan te brengen. Het voelt heel aangenaam aan.Prep Brush 
Een platte kwast waarmee je een crème of een masker mee kan aanbrengen. De haren zijn harder waardoor je gemakkelijk deze producten kan aanbrengen. Miracle Complexion Sponge
Een spons waarmee je je foundation gemakkelijk kan aanbrengen. Deze werkt natuurlijker als je de spons vochtig maakt. Dit is denk ik een van hun meest gekende en best verkochte producten.


Sponge Stand
Een staander voor je Miracle Complexion Sponge. Handig om deze hierop te laten drogen. 


Net als alle andere Base producten van Real Techniques zijn deze tools oranje.

Stuk voor stuk zijn de tools heel handig. 

De Prep & Prime Set kost € 28,99.

Wat denken jullie van deze tools?

Reacties

 1. Hé, wat een leuke set! Ik gebruik de spons ook om mijn foundation en concealer aan te brengen X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet toegeven dat ik de spons bijna nooit gebruiken maar ga er verandering in brengen

   Verwijderen
 2. De Prep Brush lijkt me wel wat! Ik heb namelijk nog geen kwast om maskers mee aan te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten