Persoonlijk | Rui 3 maand


Vandaag is Rui al 3 maand oud en jammer genoeg moet ik binnenkort weer aan het werk. Ik moet zeggen dat ik er niet naar uitkijk om hem een hele dag te moeten missen.


Vorige maand vertelde ik jullie dat Rui zijn eerste vaccins moest krijgen. Hij kreeg 2 spuitjes en zoals verwacht moest hij wenen. Vond het hartverscheurend maar gelukkig was het snel weer over. Deze week krijgt hij nog een vaccin.

Die dag hebben ze hem nog gewogen en gemeten. Qua gewicht was hij niet zoveel bijgekomen maar op een maand tijd is hij wel 5,5 cm gegroeid. Ik vond al dat sommige kleertjes opeens zo klein waren. Vorige keer hadden ze gezegd dat hij onder het gemiddelde zat qua grootte maar dat heeft hij nu mooi ongehaald. Ik heb al een hele plastic box vol met kleertje die te klein zijn. Wat gaat het toch snel!

Intussen lacht hij vrolijk en vinden we het super schattig als hij zit te "vertellen". Hij begint goed kleuren enzo te zien en vind het altijd grappig dat hij zit mee te kijken als we op onze gsm of tablet bezig zijn.

Vorig weekend trokken we er voor het eerst een weekend op uit met ons gezinnetje. Volgende keer vertel ik jullie er meer over. 

Volgende maand geef ik jullie weer een update. 

Reacties

 1. Wat is die eerste foto schattig! Het petekindje van m'n vriend is intussen ook al negen maanden. Zo leuk om ze te zien groeien. Het gaat echt heel erg snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat is Rui toch een super lief en leuk mannetje! Moeilijk he om straks weer aan het werk te gaan? Vond ik ook hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat is het toch een schattig mannetje! Ik kan me voorstellen dat die vaccins hartverscheurend zijn. Fijn om te lezen dat het verder allemaal goed gaat X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje! Wanneer moet je precies terug aan de slag? Ik kan geloven dat je daar tegen aan kijkt.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten