Op # Maart


In februari had ik niet zoveel producten opgebruikt maar deze maand zit mijn prullenbakje wel behoorlijk vol. Kijken jullie mee wat er allemaal in zit?


Self Fine Delicate Body Butter
Ik heb deze body butter meestal enkel op mijn onderbenen gebruikt omdat die het droogste aanvoelen. De body butter is gemakkelijk uitsmeerbaar en trekt snel in. Ondanks dat het leek of er een laagje op mijn benen lag was de butter niet vettig. Mijn benen maakte voelden gevoed en gehydrateerd aan. 

The Body Shop Frosted Plum Body Butter
Dit is nog een body butter uit de kerstcollectie van 2015. Ook deze body butter is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in. Ik vind deze lekker ruiken.

The Body Shop Pinita Colada Exfoliating Cream Body Scrub
Een milde scrub die de huid weer zacht maakt. Ik moet toegeven dat ik na een tijdje de geur een beetje beu was.

Kruidvat Moments of Me Energy Salt Scrub
Een milde scrub met eucalytusgeur. Mijn huid voelde erna lekker zacht aan. Alleen mocht voor mij de geur ietsje sterker zijn.

Boscia Makeup-Breakup Cool Cleansing Oil
Hoewel ik niet zo graag olieproducten gebruik vond ik deze cleanser heel fijn werken. Ik gebruikte deze altijd in de douche. Mijn huid voelde schoon aan. 

Sarah Chapman Skinesis Eye Recovery
De huid onder mijn ogen voelt gehydrateerd aan met deze crème. Ik kocht deze in een setje om uit te proberen want is fullsize is nogal prijzig. Ik heb al goedkopere crèmes gebruikt die even effectief zijn.

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask
Een sheetmask dat ik al een hele tijd wou uitproberen. Het masker maakte mijn huid zacht maar ik vind het nogal prijzig. Er zijn goedkopere maskers met hetzelfde resultaat.

Ren Flash Rinse 1 Minute Facial
Dit 1 minuut masker was jaren geleden een hype onder de bloggers en nu zie je het bijna niet meer terug. Je brengt het eerste op de droge huid aan en dan masseer je het verder in met vochtige handen. Het voelt goed aan en is een oppepper 's morgens. Ik denk niet dat ik de fullsize ga aanschaffen.

Origins GinZing Energy-boosting Moisturizer
Eén van mijn favoriete dagcrèmes is jammer genoeg op. Ik ben er momenteel een andere aan het testen maar deze ga ik zeker nog kopen. De crème is gemakkelijk uit te smeren en voelt goed aan op de huid. Mijn huid voelde gehydrateerd en zacht aan.

Nivea Anti-transparant Invisible for Black & White 
Ja hoor, ik heb weer 1 van mijn favoriete deo's opgebruikt.

Ook Filip heeft iets opgebruikt: 

Tahiti Voedende Kokos Douchegel
De douchegel schuimt goed en ruikt lekker naar kokos. 

Hebben jullie veel producten opgebruikt de voorbije maand?

Reacties

 1. Self lijkt me heerlijk! Ik gebruik eigenlijk enkel body butters na het ontharen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruikte ze bijna nooit en nu elke avond. Deze body butter is zeker een aanrader

   Verwijderen
 2. Leuk dat je wat meer producten hebt opgemaakt! Ik breng ook vaak body butter op mijn droge benen aan, werkt heerlijk X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat een heerlijke producten heb je opgemaakt. Leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee deze maand niks opgemaakt, maar daar komt aankomende maand zeker verandering in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten