Glamglow | Poutmud Wet Lip Balm Treatment


Naast de Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment bracht Glamglow ook de  Poutmud Wet Lip Balm Treatment uit. Daar was ik natuurlijk ook heel benieuwd naar. 





De Poutmud Wet Lip Balm Treatment is een lippenbalsem gemaakt om onmiddellijk de lippen te herstellen, hydrateren en zacht te maken.

Ik ging voor de transparante versie Clear, maar je heb ze ook in 6 verschillende kleurtjes: Birthday Suit (nude), Love Scene (zacht roze), #Hellosexy (fel roze), Starlet (rood), Sugar Plum (pruimkleur), Kiss & Tell (koraal).


De Lip Balm is een primer die de lippen voller maakt voor een langdurige versterking dankzij de "triple plumping""botanische actieve ingrediënten:

- Super Hydration Infusion met Zoete Amandelolie & Cacaoboter, Murumuru Boter, Karitéboter, Tamanu Olie en Babassu Olie. Dit is een natuurlijke samenstelling met sterk hydraterende ingrediënten voor een langdurige, intense hydratatie.
- Komboecha Extract herstelt en verfrist de lippen.
- Teaoxi Marokkaans Muntblad verzacht, kalmeert en is rijk aan vitaminen voor frisse, zachte lippen.



Je mag het zowel 's morgens als 's avonds aanbrengen en zoveel je wil.

Ik vind de lippenbalsem goed. Mijn lippen voelen zacht aan. Alleen vind ik de prijs nogal hoog voor de hoeveelheid je krijgt. 

De Poutmud Wet Lip Balm Treatment bevat 7g en kost € 19,90. Glamglow is te koop bij Ici Paris Xl en je kan de Lip Balm hier bestellen. 

Welke lippenbalsem gebruiken jullie?


*Dit artikel bevat affiliate links

Reacties

  1. Ik vind die verpakkingen altijd zo mooi! Zelf heb ik lippenbalsem in potjes afgezworen; het is uiteindelijk niet bijster hygiënisch. Momenteel heb ik een tubetje van Burt's Bees in gebruik en zit er nog een oude van Maybelline in m'n handtas, maar die gebruik ik eigenlijk zo goed als niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk verpakking! Het lijkt mij fijne lip balm

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is idd vrij kostelijk, maar wat een mooie verpakking! Hier blinkt Glamglow wel in uit. Mijn favoriet is nog steeds de Rosebud Salve

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten