Favorieten Maart


De laatste dag van de maand en dan laat ik jullie mijn favorieten zien. Deze keer veel verzorging, een parfum en een nagellak. Kijken jullie mee welke producten zicht deze maand ontpopt hebben tot favorieten.


Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss
(review)
De Daisy parfums zijn mijn favoriete parfums en uit de 3 nieuwe varianten vond ik Eau So Fresh het lekkerste ruiken. Het roze flesje staat mooi tussen mijn collectie.

The Body Shop Bath Milk (review)
Het was de eerste keer dat ik een bath milk gekocht had. Wist eerlijk gezegd niet dat dit bestond. Ik verwachtte ook niet dat het product zou schuimen, maar dat doet het juist wel. Mijn huid voelde zacht aan na het nemen van een bad. Ik denk dat ik nog vaker een bath milk aan ga schaffen.  

Erborian Yuza Sorbet Featherweight Emulsion
Deze dagcrème was de eerste kennismaking met dit Frans-Aziatisch merk. De creme is gemakkelijk uitsmeerbaar en voelt goed aan op de huid. Mijn huid voelt gehydrateerd aan.

Erborian Yuza Sorbet Eye Radiance Eye Serum

Dit serum is uit dezelfde lijn als de dagcrème hierboven. Het serum voelt verkoelend aan bij het aanbrengen. De huid onder mijn ogen voelt ook gehydrateerd aan.

Hema Long Lasting Nailpolish in 120 Market of Flowers 
(review)
Het was lang geleden dat ik nog eens mijn nagels gelakt had en toen ik de nieuwe lakjes van Hema zag wou ik deze eens uitproberen. Ik ging voor een bessenkleurtje. De nagellak is gemakkelijk aan te brengen met het brede kwastje. De dekking is heel goed, ik vond 1 laagje genoeg maar ze raden toch 2 laagjes aan. Na 3 dagen begon de nagellak te chippen maar dit was waarschijnlijk omdat ik geen topcoat aangebracht had.

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand?

Reacties

 1. Die Almond Milk & Honey-lijn lijkt me zooo lekker! Ik durf alleen niet gaan ruiken uit schrik dat ik te veel koop, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het HEMA lakje ziet er mooi uit. Ik ben benieuwd naar het Marc Jacobs Daisy, wat een prachtig flesje hè? Als het maar roze is ;-) De bath milk van The Body Shop klinkt ook heerlijk X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De nieuwe Daisy is idd heerlijk. Fijne favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De nieuwe Daisy is idd heerlijk. Fijne favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne favorieten, ik ben benieuwd naar de nieuwe lijn van de body shop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens aan gaan ruiken. De producten zijn heel fijn in gebruik

   Verwijderen

Een reactie posten