Estée Lauder | Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask


De laatste tijd ben ik helemaal into sheetmasks. Toen ik het Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask van Estée Lauder zag wou ik dat natuurlijk ook eens testen maar de hoge prijs hield mij wat tegen. Onlangs heb ik toch toegegeven en heb ik het masker gekocht. Vandaag laat ik jullie weten wat ik ervan vind. 
Het Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask van Estée Lauder is het eerste foliemasker met de innovatieve PowerFoil-technologie. Een zijde van het masker bestaat uit de PowerFoil en is een revolutie in huidverzorging. Het masker bevat een dubbele matrixstructuur en zorgt ervoor dat de huid opnieuw "opgestart" wordt. De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij. De buitenste foliematrix zorgt er dan weer voor dat de bestanddelen 25 keer sneller door de huid opgenomen worden dan een gewoon sheetmasker. Zo kunnen de krachtige, geconcentreerde ingrediënten met herstellende werking niet alleen sneller maar ook dieper in het huidoppervlak dringen. Deze technologie helpt vocht vast te houden voor een langdurige hydratatie. Hoe gebruik je dit masker?
Reinig eerst je huid. Zoals ik al vermeld had bestaat het masker uit 2 verschillende delen. Er wordt aangeraden om het onderste gedeelte eerst aan te brengen. Je brengt het masker aan met de foliekant naar buiten. Je laat het masker 10 min zitten en het overgebleven serum kan je gewoon inmasseren. 


Het masker is gemakkelijk aan te brengen, alleen heb ik de hele tijd het gevoel gehad dat de onderste helft naar beneden aan het zakken was. Toen ik het masker verwijderde was er nog veel serum aanwezig op mijn gezicht en dat heb ik dan verder ingemasseerd. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ben tevreden over het masker maar denk niet dat ik opnieuw ga aanschaffen en dit vanwege de hoge prijs. 

Het Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask kost € 24,05 en is hier te koop. 

Wat denken jullie van dit masker? Hebben jullie het al getest? 

*dit artikel bevat affiliate links

Reacties

 1. Klinkt zeer goed enkel zeer jammer van die hoge prijs....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt een heerlijk maskertje, alleen wat aan de dure kant inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei wat is ie duur! Ik heb hem al meerdere malen voorbij zien komen maar ik vind dit toch echt te duur hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is ook maar eenmalig hoor want vind die inderdaad ook prijzig

   Verwijderen
 4. Leuk om je ervaringen te lezen, maar inderdaad een beetje aan de dure kant voor een gezichtsmasker.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten