Collection | Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer


Ik gebruik dagelijks een concealer en eentje waar ik al een hele tijd naar benieuwd was, was die van Collection. Ik had die al vaak voorbij zien komen op blogs en wou die zelf eens testen. 
In London kwam ik de concealers tegen bij Superdrug en besloot ik eentje van deze gehypte concealer te kopen. Vind ik deze net zo goed vind als vele andere bloggers?

Collection 2000 Lasting Perfection Concealer verbergt vlekjes en oneffendheden tot wel 16 uur. Daarnaast is deze ook nog water resistant en transferproof. Althans dat is wat ze beloven.De concealer is verkrijgbaar in 4 kleuren. Ik kocht de lichtste kleur Fair. 

Het product is licht, dekt goed en is gemakkelijk uit te blenden. Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit en blijft lang zitten, maar toch geen 16 u. De verpakking is vrij simpel. Een doorzichtige huls met zwarte letters en dop. Het product heeft een sponsapplicator, waarmee je de concealer nauwkeurig kunt aanbrengen. 

De Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer was net in promotie en kostte £ 3,99 bij Superdrug. Ik zag ook dat je deze nu ook bij Bol.com kan kopen, maar daar is die natuurlijk veel duurder.

Welke concealer gebruiken jullie?

Reacties

  1. Ik ben benieuwd! De kleur lijkt alvast licht genoeg voor mijn bleke huid X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten