Charlotte Tilbury | Instant Look In A Palette: Seductive Beauty


Vorig jaar bracht Charlotte Tilbury het Instant Look In A Palette: Natural Beauty uit, een palette waarmee je een hele look kan maken. Na lang twijfelen heb ik het uiteindelijk toch niet gekocht. Onlangs bracht ze het Instant Look In A Palette: Seductive Beauty uit. Deze keer twijfelde ik niet en bestelde het op haar site. 
Terwijl Natural Beauty meer een palette voor overdag is, zou Seductive Beauty er eentje voor avondlooks zijn. Het palette bevat 3 oogschaduwen waarmee je een smokey eye kan maken. Daarnaast zit er nog een highlighter, bronzer en 2 blushes in. De highlighter en bronzer zijn gelijkaardig aan haar Filmstar Bronze & Glow palette en laat dit nu één van mijn favoriete producten van haar zijn. 


De verpakking is donkerrood/bruin met in het rose goud haar logo. Het doosje is van stevig materiaal en bevat een grote spiegel. Ik ben blij dat ik deze keer wel het palette gekocht heb. De kleuren in dit palette zijn ook meer mijn ding dan die van het Natural Beauty palette. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Met de 3 kleurtjes oogschaduw kan je gemakkelijk een look maken voor zowel overdag als 's avonds vind ik. Blush gebruik ik bijna nooit maar deze 2 kleurtjes gecombineerd vind ik heel mooi en natuurlijk. Ik denk dat ik veel plezier ga hebben aan dit palette. Het is ook gemakkelijk om mee te nemen op vakantie. Je hebt gewoon alles in 1 palette.

Het Instant Look in a Palette kost €69.00.

Wat denken jullie van dit palette?

Reacties

 1. Super mooi palette en de swatches zien er ook goed uit! :)
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel duur maar het is echt een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is indd prijzig maar er zijn nog zoveel duurdere palettes die veel kleiner zijn en hiermee heb je alles in 1 palette en dat is wel handig vind ik

   Verwijderen
 3. Mooie palette en fijn dat je zo alles bij elkaar hebt X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten