TonyMoly | Panda's Dream White Hand Cream


Ik gebruik veel te weinig handcrème. Meestal enkel in de winter of als mijn handen uitgedroogd zijn. Toen ik dit schattige pandaatje zag staan wou ik deze crème eens uitproberen.
 

De Panda’s Dream White Hand Cream van TonyMoly is een dikke maar toch lichte handcrème om je handen te voeden en hydrateren. De crème bevat bamboo extracten om je handen op een gezonde en natuurlijke manier intensief te hydrateren. Er zou ook een bestanddeel inzitten waardoor roodheden enzo verdwijnen maar dat is me niet echt opgevallen. Het product bevat een lichte fruitige geur. 
De handcrème is heel romig en voelt in het begin wat vettig aan. Het product trekt redelijk snel in, het plakt niet. Dat is voor toch iets belangrijks. Ik heb niet graag dat ik mijn handen insmeer en je erna niet kan vastnemen van de vettigheid. En natuurlijk maakt de crème je handen zacht. Ik voel echt het verschil waar ik wel en waar ik niet gesmeerd heb. Ik ben dus heel tevreden van deze handcrème. 
                                          
Het enige nadeel is dat het in een potje is en dus minder hygiënisch, maar hey het is een leuk potje dus zo erg is dat nu ook weer niet.

Ik kocht deze handcrème bij Sephora in Portugal maar tegenwoordig is het merk te koop bij Sephora in Frankrijk. 

Gebruiken jullie vaak een handcrème?

Reacties

 1. Wat leuk dat er net bamboe-extract zit in een pandapotje! Ik smeer mijn handen elke ochtend in en heb ook steeds een handcrème in m'n handtas zitten, mocht ik overdag moeten 'bijsmeren' – al vergeet ik dat vrij vaak. O:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige panda en potje! Ik vind het ook belangrijk dat een handcrème snel intrekt en niet vettig aanvoelt X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alleen om het té schattige potje zou ik hem al kopen! Fijn dat het snel intrekt, ben ik een groot fan van. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou dit alleen al kopen vanwege het leuke potje. Dat is echt leuk om de kamer te hebben staan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten