Samples | Update #1

 

Vorige maand liet ik jullie weten dat ik eens in mijn sample stash ging duiken en beginnen met producten op de gebruiken. Vandaag laat ik jullie zien welke ik tot nu toe opgebruikt heb.


Kiehl's Ultra Facial Cream
Zoals je kan zien had ik hier 2 samples van en kon met elk zakje mijn gezicht meerdere keren insmeren en dus goed uittesten. De crème is romig en gemakkelijk uitsmeerbaar. Ze trekt snel in en is helemaal niet vettig. Mijn huid voelde gehydrateerd aan. 

Bio-oil
Deze olie zou goed zijn voor alles, alleen met een sample voor 1 gebruik kan je er niet over zeggen of het zijn werk doet of niet. Daarvoor moet je het product langer gebruiken.

Garnier Ultra Doux Geheim van Honing Herstellende body milk
De body milk maakt mijn huid lekker zacht en ruikt nog lekker ook. 

Maybelline Dream Wonder Nude in 30 Sand
Deze kleur was een match voor mij. De foundation heeft een goede dekking en ziet er niet cakey uit. 

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye
Tweemaal per dag breng ik een oogcrème aan. Deze oogcrème had ik al eens getest en vond deze heel goed. Met dit luxesample kan je lang doen en dus uitgebreid testen. 

Paco Rabanne Olympea
Parfum is voor mij iets moeilijk maar dit geurtje vond ik heel lekker. 

Hebben jullie onlangs samples opgebruikt?

Reacties

  1. Een goede oogcrème heb ik ook dringend nodig! Wat sampletjes betreft, heb ik er momenteel eentje van de The Ritual of Ayurveda-handcrème van Rituals in gebruik en maakte ik er pas eentje van de Daisy Delight dag- en nachtcrème van CÎME op. Ik denk dat ik die crème maar eens in huis ga halen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten