Persoonlijk | Rui 2 maand


Jaja, je leest het goed. Rui is intussen al 2 maand oud. Ik kan het zelf niet geloven hoe snel het gaat. Vandaag geef ik jullie een kleine update over hem.


Ons leven is in die 2 maand al serieus veranderd. Ergens op tijd komen zit er niet meer in, laat staan eens uitslapen. 
Intussen ben ik het al een beetje gewoon geworden op 's nachts op te staan voor zijn voedingen. Aangezien mijn vriend moet werken neem ik de meeste op mij. Hopelijk begint hij 's nachts wat door te slapen in plaats van elke drie uur wakker te worden.

Op een gegeven moment begon Rui problemen te hebben met zijn voeding. Eerst dronk hij zijn flesjes helemaal leeg maar dan opeens dronk hij maar halve flesjes meer. Voor ons een beetje verontrustwekkend en dus trok ik naar de pediater, die ons ander melkpoeder voorstelde. Intussen eet hij weer goed zijn flesjes leeg. 

Rui is echt een waterrat. Het liefste wat hij doet is in bad gaan. Dan spettert hij water langs alle kanten. Zo schattig om te zien.

Morgen moeten we voor zijn eerst vaccins gaan. Ik ben benieuwd hoe dat gaat verlopen. 

Volgende maand krijgen jullie een nieuwe update.

Reacties

Een reactie posten