Only You | The Ice Cream Collection - Vamos a la Papaya


Geparfumeerde nagellak? Ik kan me niet herinneren dat ik dit al eens gehoord heb. Only You komt met The Ice Cream Collection. Vijf zomerse kleurtjes met een geurtje die pas vrijkomt als je de nagellak aangebracht hebt en opgedroogd is. Ik kreeg Vamos al la Papaya en testte uit of die wel zo was. 


Vamos al la Papaya is een, zoals ze zelf omschrijven, een pastel-neon-oranje roze kleur. Ik vind het meer een koraalkleurtje. Naast Vamos a la Papaya is er nog This is Mint!, Love you Berry much, The Grape Escape en Sweets for my Sweet. Deze laatste is geen kleurtje maar mooie glitters die ruiken naar snoepjes. 
Met het brede kwastje kan je de nagellak gemakkelijk aanbrengen. Je hebt twee laagjes nodig voor een mooi resultaat. Ik ruik toch subtiel een fruitige geur. Ik lust geen papaya dus ik weet niet of het echt papaya is, maar er is toch een geur aanwezig.

The Ice Cream Collection is vanaf vandaag exclusief te koop bij Ici Paris XL en kost € 4,95 per stuk.

Wat vinden jullie van deze nagellakjes met een geur? 

Reacties

 1. Haha 'vamos a la papaya' wat een onwijs grappige naam!! Ik vind de kleur leuk. Zeker nu het zonnetje eindelijk weer een beetje begint te schijnen <3
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit een nagellakje met een geur gehad, het is wel een leuk idee. Mooi zomers kleurtje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke, zomerse kleur! & Wat leuk dat ze een geur hebben ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten