Kruidvat | Moments of Me Energy Salt Scrub


Iedereen kan wel af en toe een momentje me-time gebruiken. Ik alvast wel nu ik net mama geworden ben. Onlangs bracht Kruidvat de Moments of Me lijnen uit. Drie nieuwe lijnen die je helpen om je te ontspannen.


De Balance, Relax en Energy lijnen bestaan telkens uit douchegel, scrubzout, aromatische badolie, badzout en bruisballen. Ik kreeg de Moments of Me Energy Salt Scrub en die laat ik jullie vandaag zien.
Zoals je al kan vermoeden zorgt de Energy lijn voor extra energie. Die lijn bevat een heerlijke eucalyptusgeur. Naast energie hebben deze producten nog een verzorgende werking en dit door de etherische olien die erin zitten. Deze milde scrub verwijdert natuurlijk ook de dode huidcellen.Mijn huid voelt lekker zacht aan na het scrubben. Wat ik jammer vind is dat de eucalyptusgeur niet zo sterk aanwezig is bij deze scrub. Voor mijn part mocht die veel sterker zijn. Voor de rest ben ik heel tevreden over dit product.

Moments of Me Energy Salt Scrub kost € 2,99 en is nu te koop bij Kruidvat.

Hebben jullie al iets uit deze lijnen gekocht? 

Reacties

 1. Ik ben sowieso niet zo heel erg voor eucalyptus, dus mij zou het niet storen dat de geur zo subtiel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat de geur niet zo sterk is, want dat vind ik juist zo goed aan producten met de geur van eucalyptus. Natuurlijk wel fijn dat ie z'n werk doet – en al helemaal aan dat zachte prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik heb ook graag dat je het fel ruikt, zeker als ik verkouden ben

   Verwijderen
 3. Ik ga eens op zoek naar deze scrub, heb hem nog niet gezien. Ben benieuwd naar de geur want ik ben zelf gek op de eucalyptusgeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de eucalyptusgeur niet zo aanwezig is, ik hou hier ook van! Maar misschien ga ik hem toch eens proberen ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Ik had verwacht dat de eucalyptusgeur net sterk aanwezig zou zijn, dus voor mij komt dit goed uit. Ik zou hier ook wel graag de bruisbal van hebben maar helaas is die niet te koop in ons filiaal X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bruisbal zou ik ook nog wel willen testen. Stom dat ze die bij jou niet hebben x

   Verwijderen

Een reactie posten