Kruidvat | Caramel Fudge Crème Douche


Onlangs was ik met mijn zus bij Kruidvat en ze liet me een van hun nieuwste limited editions ruiken, namelijk Caramel Fudge. Ik was meteen verkocht. Ik ben gek op zoete geurtjes. Mijn vriend was minder enthousiast want hij wil niet naar eten ruiken. Des te beter want dan is de hele fles voor mezelf.De Caramel Fudge Crème Douche bevat een mix van warme vanille en zachte karamelgeur. Zoals op de verpakking staat is het een echt verwenmoment zonder de extra calorieën. 

Voor diegenen die willen weten welke ingrediënten er in dit product zit:


De Crème Douche is heel romig en schuimt goed. Oh en de geur is gewoon zalig. Het doet me een beetje denken aan de snoepjes van Werther's Original.

De Caramel Fudge kost € 1,29. 

Hebben jullie het voor zoete geurtjes als deze?

Reacties

  1. Ik hou van de geur van Werther's Original, maar hoef er zelf niet per se naar te ruiken. O:-) Fijn dat deze jou bevalt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nu wel benieuwd naar deze geur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha "hij wilt niet naar eten ruiken" :-D haha! Inderdaad, beter voor jou ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten