FOTD | Budget


Vandaag laat ik jullie weer eens een look zien. Deze keer eentje met alleen maar budgetproducten. Ik dook in mijn make-upstash en maakte volgende look.


Al basis gebruikte ik de Pro-Base Smooth, set & prime van MUA. Ondanks dat deze in een potje zit en minder hygienisch is gebruik ik deze primer graag.

Op dit moment is de HD Liquid Coverage Foundation in 020 Rose Beige van Catrice mijn favoriete foundation, dus deze moest ik zeker gebruiken voor deze look. Om mijn donkere kringen te verbergen gebruikte ik de Liquid Camouflage High Coverage Concealer in 010 Porcellain van Catrice. Deze kreeg ik gratis bij aankoop van de foundation en was de eerste keer dat ik de concealer gebruikte. Binnenkort mogen jullie dus een review verwachten.

Afpoederen deed ik met het Stay Matte Pressed Powder in 05 Silky Beige van Rimmel.

Voor mijn ooglook gebruikte ik mijn favoriete budgetpalette: Naked Chocolate palette van I heart Makeup. Ik mixte enkele kleurtjes en maakte een natuurlijke alledaagse look.

Op mijn wimpers bracht ik de Smokin’ Hot Show Time mascara van NYC aan.
Uit het Sculpting Powder Palette van Catrice gebruikte ik de highlighter en de contourkleur.

Op mijn lippen deed ik de MegaLast Lip Color in Cinnamon Spice van Wet n Wild. Dit donker kleurtje vond ik mooi passen bij mijn look. De lipstick overleeft zelfs enkele drankjes.Welke zijn jullie favoriete budgetproducten? Hebben jullie aanraders?

Reacties

 1. Mooie, alledaagse look heb je gemaakt. Mijn favoriete budgetproducten... Ik gebruik al een hele lange tijd de KIKO Extra Sculpt Volume Mascara en die doet het nog steeds prima!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ga ik onthouden om ook eens te proberen. Bedankt voor de tip

   Verwijderen
 2. Ik vind het super dat je met zo'n budget make-up zo'n mooie make-up look kunt maken. Ik gebruik ook allemaal budget producten. De oogschaduw palette en concealer gebruik ik ook X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look en de lipstick staat je erg goed! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten