Filorga | Optim - Eyes Patch


Sinds de baby er is slaap ik maar enkele uurtjes per nacht en je kan je dan inbeelden dat ik er nogal moe uit zie. Af en toe gebruik ik eens een oogmaskertje om toch wat minder vermoeid voor de dag te komen. Deze keer kocht ik er eentje van Filorga.
De Optim - Eyes Patches zijn gel-achtige patches met een drievoudige werking. Ze verminderen donkere kringen, gaan zwellingen tegen en verminderen rimpels. Voor de eerste twee kan ik ze zeker gebruiken. Rimpels heb ik nog niet echt. Hoe te gebruiken?
Met het bijgevoegde spateltje haal je een van de patches uit de verpakking en deze breng je aan op een gereinigde huid onder de ogen. Laat 15 minuten zitten en daarna ziet je huid er minder vermoeid uit. 


Na het masker zijn mijn donkere kringen wat minder en mijn huid voelt ook minder gezwollen aan. Ook voelt mijn huid zacht aan, zelfs de dag erna nog. 

Dit oogmaskertje is geschikt voor alle huidtypes en kost € 3,92 bij Farmaline.

Gebruiken jullie oogmaskers?

Reacties

 1. Bijzonder! Kan je deze hergebruiken (bv. een keer langs de voor- en een keer langs de achterkant)?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super handig!
  Heb het zelf nog nooit gebruikt, maar wel heel handig met de wat minder lange nachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik heb altijd donkere kringen onder mijn ogen dus zulke oogmaskertjes zijn zeker welkom, alleen geloofde ik nooit dat ze effectief werken X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet het zelf eens proberen om te weten of ze werken. Ze voelen allesinds goed aan x

   Verwijderen
 4. Ik bestel zulke altijd op aliexpress, werken ook super goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten