Favorieten Februari


Het is de laatste dag van de maand en dan laat ik jullie mijn favorieten producten zien.


Deze maand zijn het veel skincare producten.

TonyMoly Panda's Dream White Hand Cream (review)
De laatste tijd zijn mijn handen heel droog, waarschijnlijk door het veel in het water zitten met de baby. Deze handcreme smeert goed uit en trekt redelijk snel in. Het maakt mijn droge handen weer lekker zacht

Comfort Zone Reinigingsmelk, Micellair Water en Toner (review)
Sinds kort gebruik ik meerdere producten om 's avonds mijn huid te reinigen. De reinigingsmelk, micellair water en toner van Comfort Zone zorgen ervoor dat mijn huid weer schoon aanvoelt. Ik merk dat mij huid ook veel zachter is. 

Kruidvat Moments of Me Energy Salt Scrub (review)
Ik gebruik vaak een scrub en deze maand heb ik de Moments of Me Energy Salt Scrub leren kennen. Het is een milde scrub met een subtiele eucalyptusgeur. Mijn huid voelt erna zacht aan.

NYX Mineral "Set it & Don't Fret it" Matte Finishing Powder (review)
De laatste tijd gebruik ik vaker los poeder om mijn gezicht af te poederen. Het poeder van NYX maakt mijn huid matter en ziet er natuurlijk uit. 

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand?

Reacties

  1. Leuk om te zien. Een echte topfavoriet van de voorbije maand heb ik niet, al gebruik ik sinds begin dit jaar met veel liefde het Tartelette in Bloom palette van Tarte. ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie favorieten! Die panda handcrème is echt superleuk X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Moments of Me producten van Kruidvat staan nog klaar om getest te worden. Benieuwd of ik ook zo'n fan ga zijn van de scrub :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten