Comfort Zone | Essential Discovery Kit Cleanse


Met het merk Comfort Zone maakte ik voor het eerst kennis op de Oona Beauty Day in december. Een vriendelijke dame vertelde ons heel enthousiast over dit Italiaanse merk. In mijn goodiebag zat de Essential Discovery Kit Cleanse. De Essential lijn bevat allemaal producten die de huid reinigen, make-up verwijderen en exfolieert. 

De kit bevat 3 stappen: Milk, Micellar water en een Toner

Essential Milk 


Een crème-achtige reinigingsmilk die de huid zacht maakt en alle onzuiverheden en make-up verwijdert. Je brengt de reinigingsmelk aan op de droge huid en masseert het in met draaiende bewegingen. Daarna spoel je het product af met lauw water. 

Essential Micellar Water 


Een multi-actief water om je gezicht, ogen en lippen te reinigen in slechts één handeling. Met dit verfrissende, lichte en milde product kan je gemakkelijk make-up verwijderen, de poriën reinigen en je huid zuiveren. Je brengt het gewoon aan op een wattenschijfje en met roterende bewegingen ga je over je gezicht. Je huid voelt meteen schoner aan. 

Essential Toner


Deze verzachtende, alcoholvrije toner is ideaal om het reinigingsritueel mee af te sluiten. De toner herstelt de correcte hydratatie en revitaliseert de weefsels. Vooraleer je de toner aanbrengt moest je eerst het flesje goed schudden. Doe daarna wat product op een wattenschijfje en ga over je gereinigde huid. 

Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en vrij van siliconen, parabenen, minerale olien en SLES. Je mag ze dagelijks gebruiken en zijn geschikt voor elk huidtype.

Kenden jullie dit merk al?

*ik heb deze producten ontvangen

Reacties

 1. Ik kende dit merk nog niet, maar de producten klinken heel fijn. Mooi zakje ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de blauwe lijn maar moet ze nog proberen. Leuk te lezen dat ze zo fijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je hierover schrijft, ik kende het merk ook nog niet! Ik vind dat je onwijs mooie foto's gemaakt hebt<3
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten