ColourPop | Super Shock Cheek Highlighter in Churro


De laatste tijd heb ik echt een zwak voor highlighters. Toen ik zag dat bij ColourPop één van hun best verkopende limited edition highlighters terug in stock was en ik toch aan het bestellen was, besloot ik deze in mijn winkelmandje te smijten.Churro is eigenlijk ontstaan door een wedstrijd waarbij de fans van het merk mochten beslissen welke combinatie van kleuren ze het mooiste vonden. Uiteindelijk is het een combinatie geworden van de 3 highlighters: Stole the Show, Avalon, en Wisp.De kleur van Churro wordt omschreven als een koperkleurige perzikkleur met salto's van een roze en gouden glans en een lichte stof van zilveren glitter. Het lijkt wat op een highlighter en bronzer in één vind ik zelf.De highlighter voelt romig aan en is heel gepigmenteerd
. Je moet opletten dat je niet teveel product neemt want het is nogal fel vind ik. De glans is heel mooi.

De Super Shock Cheek Highlighter kost $8.00.

Wat vinden jullie van deze highlighter? 

Reacties

 1. Ik vind de kleur heel erg mooi, maar zo dónker. Ik zou hem eerder gebruiken als oogschaduw, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie highlighter, maar ik ben bang dat hij te donker zou zijn voor mijn lichte huid X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, veel meer sheen dan ik had verwacht zeg! Wel mooi op zich, maar verder niks voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooeeh, Prettyy!!! Ik begin sinds kort ook wel highlighters te apprecieren. Een tijdje geleden hechtte ik er niet zoveel belang aan, maar als ik zo'n mooi productje zie, begin ik meer en meer enthousiast te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is super mooi! Dit soort highlighters passen alleen helaas niet echt bij mij, ik ben wel benieuwd hoe hij jou staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wat een mooie highlighter! Ben wel bang dat -ie al gauw te donker is voor een licht huidje. Ben benieuwd hoe die bij jou staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi! Enkel zou hij nu te donker zijn op mn bleke huidje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi highlighter
  waar kan je dit merk bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige highlighter! Ik houd zo erg van Colourpop!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten