The Balm | Mary-Lou Manizer


Vandaag een highlighter op de blog die al een hele tijd op mijn wishlist stond: de Mary-Lou Manizer van The Balm.
The Balm zullen jullie waarschijnlijk wel kennen van de leuke retro verpakkingen. Ook de verpakking van deze highlighter is wat retro. Het doosje is stevig waardoor je het gemakkelijk kan meenemen in je handtas of op vakantie. Handig is dat er een grote spiegel in zit.De kleur van Mary-Lou kan je omschrijven als champagne goud. Het product voelt licht, zacht en romig aan waardoor je het gemakkelijk kan blenden. De pigmentatie is goed waardoor je maar weinig product moet aanbrengen voor een mooie glans. Ik heb ook geen fallout ondervonden. 

Je kan deze highlighter ook als oogschaduw gebruiken. 

De Mary-Lou Manizer is te koop bij Di. 

Hebben jullie deze highlighter? Zijn er nog producten die jullie van The Balm kunnen aanraden?

Reacties

 1. De highlighter ziet er mooi uit. Hij staat ook al een tijdje op mijn wishlist, maar de prijs houdt me iedere keer tegen X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daardoor heeft het ook al zo lang geduurd voor ik deze gekocht heb. X

   Verwijderen
 2. Prachtige highlighter, ik heb hem ook. Ik gebruik het vooral bij uitgaansmake-up. Voor overdag is ie al snel te. Ik heb ook het Meet Matte Trimony oogschaduwpalette en een kitje met mini meet matte hughes liquid lipsticks. Beide erg goed. TheBalm is een fijn merk en loopt mee in verschillende kortingsacties bij Douglas, hou de site in de gaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, ik twijfel al een tijdje over deze! Misschien moet ik hem toch maar halen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit.
  Ik hou echt van dit soort verpakkingen, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh zou 'm wel eens als oogschaduw willen proberen eigenlijk, goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze blijft echt wel erg mooi! Ik heb de Cindy-lou Manizer, maar zou deze ook nog wel willen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze blijft echt wel erg mooi! Ik heb de Cindy-lou Manizer, maar zou deze ook nog wel willen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten