Samples


Als je beautyproducten of parfum koopt in de winkel of online krijg je meestal enkele staaltjes. Ik vond het altijd leuk om te zien welke je gekregen had maar meestal belanden ze erna gewoon in een doos en deed ik er niks mee.


Ik zag al op verschillende blogs dat ze een challenge begonnen om hun samples op te maken. En ik besloot om dat ook maar eens beginnen te doen want het is echt zonde dat ze daar zo maar liggen.

Zoals je kan zien heb ik er intussen al heel wat verzamelt, niet alleen samplezakjes maar ook luxestaaltjes. Om dan nog maar van de producten uit de adventskalenders te zwijgen. 

Maandelijks ga ik er proberen enkele op de gebruiken en zal dan een korte review ervan schrijven in een update artikel op het einde van de maand.

Gebruiken jullie je samples of vliegen ze ook in een doos?

Reacties

 1. Oh, dat is geen slecht idee! Ik heb er niet zo veel; ik geef sommige – met name de parfumstaaltjes – aan m'n moeder en de andere gooi ik gewoon tussen de andere spullen in een van de badkamerlades. Binnenkort maar eens alles bij elkaar zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je ze in het zicht legt ga je ze waarschijnlijk opgebruiken, dat is bij mij ook het probleem

   Verwijderen
 2. Wauw ja! Jij hebt er al een heleboel verzameld :-) Bij mij duurt het ook altijd zo lang vooraleer ik ze eindelijk eens test. je hebt maar één gezicht hé, en per dag kan je maar een beperkt aantal producten smeren hé :-D jammer toch! Goed dat je ze gaat testen, ik kijk er naar uit om je reviews te lezen. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha das waar. Ik ben ook niet van plan om veel producten per dan te smeren hoor, want dan weet je niet of het werkt of niet

   Verwijderen
 3. Ik hou mijn samples ook bij in oude Deautyboxen, haha! Ik probeer echt vaker samples op te maken maar ik vind het toch vrij lastig. Parfum gaat het snelst maar skincare vergeet ik vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier juist hetzelfde. Daarom dat ik er eens mijn werk van ga maken

   Verwijderen
 4. Goed idee! Ik heb ook altijd heel veel samples, die bewaar ik in een grote weckpot in de badkamer. Zo af en toe pak ik er een lekker maskertje, creme op geurtje uit. Maar ik vergeet ook heel vaak dat ik ze heb staan, oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien moet ik ze ook in een glazen pot in de badkamer zetten, zo zie ik ze altijd en ga ik ze ook gebruiken

   Verwijderen
 5. Zo, wat een aantal samples heb jij zeg! Ik maak ze altijd gelijk op want anders weet ik ook zeker dat ik ze vergeet hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten