Origins | GinZing Energy-boosting Moisturizer


Een tijdje geleden liet ik jullie al de oogcrème uit de GinZing-lijn van Origins zien. Vandaag is de Energy-boosting Moisturizer aan de beurt.
De Energy-boosting Moisturizer bevat Panax Ginseng en cafeïne uit koffiebonen om het hydratatieniveau van je huid weer te herstellen. Je huid ziet en voelt weer gezond en stralend uit. De moisturizer is gel-achtig en niet romig zoals de meeste crèmes en voelt ook fris aan op de huid als je deze aanbrengt.In het begin heeft deze moisturizer een felle citrusachtige geur,  maar die verdwijnt gelukkig na een tijdje. De moisturizer trekt snel in zodat je erna gemakkelijk je make-up overeen kan aanbrengen. Ik gebruik de moisturizer zowel ’s ochtends als ’s avonds.

Deze crème bevat geen parabenen of siliconen en is geschikt voor alle huidtypes.

Hebben jullie deze Moisturizer al eens gebruikt? Welke gebruiken jullie?

*ik heb dit product ontvangen

Reacties

 1. Denk niet dat dit iets voor mij is, ik moet oppassen met citrus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd lekker ruiken dit soort producten. Maar op mijn gezicht moet het iets milder zijn, en ik ben gewoon verliefd op mijn Oils of Life producten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is enkel als je het aanbrengt dat de geur fel is daarna is die onmiddellijk verdwenen. Oh daarvan heb ik er nog geen gekocht maar ben er wel benieuwd naar

   Verwijderen
 3. Ik vond dit een zeer fijne dagcrème :-) Ik vond het jammer dat hij op was!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten