Nuxe | Rêve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm


De Rêve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm van Nuxe wou ik allang eens uitproberen en was dan ook blij dat deze in de Beauty Calendar van FeelUnique zat.Tijdens de winter gebruik ik meer lippenbalsem dat gewoon tijdens het jaar. Die periode heb ik regelmatig last van droge lippen en dan is een goed voedende lippenbalsem zeker nodig.


Deze Lip Balm bevat minstens 78% natuurlijke ingrediënten, waaronder honing, olie van zonnebloem, muskaatroos en zoete amandel, galamboter & essence van pompelmoes. Deze ingrediënten voeden, herstellen, kalmeren en beschermen de lippen.


Rêve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm heeft een heel romige structuur en ruikt naar honing.


Ik gebruik deze dikke crème voor ik ga slapen en’ s morgens heb ik zachte, gevoede lippen.

De lippenbalsem zit in een mooi mat glazen potje, wat toch wel chique staat vind ik.

Gebruiken jullie Rêve de Miel?

Reacties

Een reactie posten