Novexpert | Vitamin C Booster Serum

 
Tijdens een persevent van Ici Paris XL maakte ik kennis met het Franse merk Novexpert. In onze goodiebag zat de Vitamin C Booster Serum. Deze heeft mijn zus voor mij getest omdat ik nog andere producten aan het testen ben.

Novexpert is een merk opgericht door doktoren en wetenschappers die gespecialiseerd zijn in huidveroudering. Het is een uniek merk is gebaseerd op anti-verouderingsmedicatie met 0% conserveringsmiddelen, 0% siliconen, 0% PEG, 0% parabenen, 0% minerale oliën, 0% EDTA, 0% sorbinezuur, 0% BHA, 0% BHT.


Het Vitamin C Booster Serum bevat 75 % natuurlijke ingredienten en 25 % gestabiliseerd vitamine C complex. Deze dient vooral als een krachtige anti-verouderings/anti-rimpelverzorging enzorgt voor een stralende huid. De booster is PH-huidneutraal waardoor je het ook voor, tijdens en na het zonnen te gebruiken kan gebruiken.

Je kan deze booster op zich gebruiken maar ook mengen met je dag- of nachtcrème. Breng een aantal druppeltjes op je vingers aan om te verdelen over je gezicht, hals en decolleté.

Deze booster is geschikt voor alle huidtypes, ook voor gevoelige huidjes.

Wat vond mijn zus er nu van?
- Het serum trekt snel in.
- Niet vettig.
- Lekkere geur en niet te sterk.
Het product hydrateert goed.
- Aangezien ze nog geen oudere huid heeft, merkte ze geen resultaat van een lifting.

Het Vitamin C Booster Serum bevat 30 ml en kost  € 64,95. Je kan het merk terugvinden bij Ici Paris XL.

*ik heb dit product ontvangen

Reacties

Een reactie posten