Meest bekeken artikels van 2016

Vandaag blik ik terug op de meest bekeken artikels van het voorbije jaar. Het is echt een variatie aan onderwerpen. Lange tijd bleven dezelfde artikels staan maar de laatste weken is er in de top 5 heel wat verandering in gekomen. Kijken jullie mee wat mijn meest bekeken artikels van het voorbije jaar waren?


Douglas 24 Magic Moments Adventskalender (Spoiler) (artikel)
Ik kocht verschillende adventskalenders en die van Douglas was er eentje van. In dit artikel vertel ik wat er in steekt.
Intimacy Sheer Eau de Parfum (artikel)Een exclusief parfum te koop bij Ici Paris XL.Nationale Beautybloggersdag! + winactie (artikel)
Ik nam deel aan de Nationale Beautybloggerdag waarbij we telkens doorlinkten naar een andere blogger en op elke blog die meedeed kon je iets leuks winnen. Hopelijk doen ze dit nog een keertje want dan doe ik zeker terug mee.Favorieten Oktober
(artikel)
Mijn favoriete producten van oktober.Favorieten September (artikel)Mijn favoriete producten van september.

Welke artikels vonden jullie de leukste om te lezen?

Reacties

  1. Leuk, zo'n overzicht! Bij mij is de Essence adventskalender één van de meest bekeken artikels. Fijn om te zien dat die van de Douglas het ook goed heeft gedaan X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te weten dat een soortgelijk artikel het goed gedaan heeft bij jou x

      Verwijderen

Een reactie posten