MAC | Caitlyn Jenner

 

Vorig jaar was er geen enkele collectie van MAC die mij echt kon bekoren. Ik kan de collectie van Caitlyn Jenner al zien voorbijkomen en toen die online kwam besloot ik enkele producten te bestellen en die laat ik jullie vandaag zien. 


Eye Shadow in Malibu Bronze
Malibu Bronze wordt op de site  van MAC omschreven als een asbruin-brons kleurtje. Zoals je op de swatch is deze oogschaduw goed gepigmenteerd. Dit is maar 1 veeg. De oogschaduw is gemakkelijk te blenden en je kan deze zowel  droog als nat gebruiken. 
De Eye Shadow in Malibu Bronze kost € 18,00.

Mineralize Skinfinish Natural in Compassion
Mineralize Skinfinish Natural in Compassion is een  luxueus, traag gebakken gezichtspoeder in een koele bruine tint met parelglanspigmenten. Het poeder heeft een matte, zijdezachte natuurlijke finish volgens de website maar er zit toch wat glitter in. Ook deze is goed gepigmenteerd en gemakkelijk uit te blenden. Zelf ga ik dit poeder als bronzer gebruiken want het is ietsje te donker voor mijn huid. Dit product bevat de 77-Mineral Complex en Vitamine E.
De Mineralize Skinfinish Natural kost € 31,00. 

De verpakking van beide producten ziet er toch wat luxueus uit met het fluweelzachte zwart en de glanzend gouden bovenkant.

Naast deze producten zit er ook nog een duoblush, lipsticks, lippotloden, oogpotloden, lipglosses en nepwimpers.

Hebben jullie iets van deze collectie gekocht?

Reacties

Een reactie posten