La Mer | The Cleansing Foam


Een hele tijd geleden kreeg ik een luxe sample van The Cleansing Foam van La Mer. Mijn andere cleanser was net op en ik besloot om deze dan maar eerst op te maken. 
The Cleasing Foam bevat naast hun legendarische MiracleBroth vezels van zee-algen en witte parelpoeder die de huid zachtjes zuiveren en weer energie geven. De cleanser verwijdert onzuiverheden en make-up, verzacht en voedt de huid en beschermt de vochtbarri√®re. Deze cleanser schuimt goed en maakt de huid zacht en schoon. Belangrijk is dat deze de huid niet uitdroogt. Ik ben best tevreden over deze cleanser aangezien die doet wat er van verwacht wordt maar doet eigenlijk niets meer dan een andere, goedkopere cleanser. 

The Cleansing Foam is oa te koop bij Parfuma.

Geven jullie veel geld uit aan een cleanser? 

Reacties

  1. Aan een cleanser zou ik nooit zoveel geld uitgeven. Vind 30 CHF voor mijn L'Occitane cleanser al genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan best wel wat uitgeven aan een cleanser wanneer ik hem écht goed vind al vind ik La Mer net wel wat te duur :) vooral als hij niet echt zoveel beter is wat je eigenlijk wel mag verwachten van de prijs

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten