Kiehl’s | Ultra Facial Cleanser


Jullie hebben hier al verschillende cleansers voorbij zien komen op de blog. Ik besloot mijn skincare stash eens in te duiken en er eentje uit te testen die ik nog liggen had. Het werd de Ultra Facial Cleanser van Kiehl’s.De Ultra Facial Cleanser bevat abrikozenpitolie en avocado-olie. Door het zeer hoge vitamine E gehalte wordt de huid gehydrateerd en verzacht en wordt de elasticiteit bevordert. Avocado-olie is een natuurlijke bron van aminozuurproteïnen, vitamine A, D en E, en kalium. Deze helpt de hydrolipidische laag (een beschermlaagje) van de huid te reconstrueren.


De cleanser voelt dik en wat plakkerig aan, maar als je wat water op je gezicht aanbrengt om het product in te masseren begint deze te schuimen. Je hebt slechts een kleine hoeveelheid product nodig om je huid te reinigen. 

Ik gebruik deze altijd onder de douche en merk dat mijn huid erna altijd schoon is en mijn make-up verwijderd is. Daarna voelt mijn huid wel wat droger aan maar dat is snel verdwenen nadat ik mijn moisturizer aangebracht heb. Ik kan dus zeggen dat ik best tevreden ben van deze cleanser.

Door de zachte formule is de cleanser voor alle huidtypes geschikt.

Hebben jullie deze cleanser al eens gekocht? Welke cleanser gebruiken jullie?

Reacties

Heb hier al heel veel goeds over gehoord. Zelf gebruik ik een olie cleanser van L'Occitane.
Vanessa zei…
Klinkt als een fijne cleanser met de natuurlijke ingrediënten en vitaminen die er in verwerkt zitten. Handig dat hij geschikt is voor alle huidtypes. Ik heb nog nooit iets van Kiehl’s getest eigenlijk. Waar koop jij dit merk? X
Er zijn enkele winkels maar je kan het ook gewoon online kopen. Best dat je je inschrijft voor hun nieuwsbrief want soms krijg je leuke luxe samples en gratis verzending.
Die ken ik nog niet. Heb eigenlijk nog nooit iets van L'Occitane getest
Nooit van gehoord. Ik gebruik altijd homemade rozenwater als cleanser wat heerlijk is en mijn huid lekker schoon achterlaat :-).
Christine zei…
Deze heb ik nog nooit geprobeerd! Momenteel gebruik ik de FOAM Cleanse van PHFormula :)
Oh dat is wel handig seg dat je die zelf maakt
Dat merk ken ik totaal niet. Ga het eens opzoeken, ben benieuwd