I heart Makeup | Golden Bar Chocolate Palette


Je kon al meerder keren het Naked Chocolate Palette van I heart Makeup voorbij zien komen bij mijn maandelijkse favorieten. Vandaag laat ik jullie nog een pareltje van het merk zien, namelijk het Golden Bar Chocolate Palette.
Het Golden Bar Chocolate Palette bevat 16 glanzende, warme kleuren oogschaduwen. Op de verpakking staat dat er ook matte kleurtjes inzitten maar dat is niet het geval en dat vind ik toch een beetje jammer. Maar ik los dit op door dan matte kleuren uit het andere palette van I heart Makeup te gebruiken.De 16 kleurtjes kregen allemaal een leuke naam.

Collection – Ribbon – Edible – Tablet – Wrapped 


Wrapper – Foil – Golden – Bar – Box – Block


Gift – Limited – Cocoa – Beans – Chocolatier


Alle kleurtjes zijn goed gepigmenteerd. Ik heb telkens maar 1 veeg aangebracht. De oogschaduwen zijn ook gemakkelijk aan te brengen en blenden goed uit.
De verpakking van het palette vind ik persoonlijk heel mooi. Een donkerbruin palette met gouden chocoladestukjes. Je zou er zo in bijten, hahaha. Er zit ook een grote spiegel in wat heel handig is. De dubbelzijdige sponsapplicator gebruik ik eigenlijk nooit. 

Het I Heart Make Up Golden Bar Chocolate Palette kost €7,99

Reacties

 1. Mooie palette! Inderdaad jammer dat er geen matte kleurtjes in zitten, maar de leuke verpakking maakt het dan weer een beetje goed X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt mooi uit, maar denk dat ik al veel oogschaduws heb die hierop lijken. Vind de verpakking wel echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook maar niet in 1 palette, dan is dit handig om mee te nemen

   Verwijderen
 3. Ik vind het inderdaad ook een heel mooi basic palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me echt een fijn palette! En inderdaad, de verpakking is ook supermooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten