Hayaseï | Antifatigue Tissuemasker


De laatste tijd ben ik gek op tissuemaskers. Vandaag laat ik er eentje zien van het Franse merk Hayaseï: het Antifatigue Tissuemasker.


Het motto van Hayaseï is Fast Acting Beauty. Met hun maskers willen ze op korte tijd je huid weer een enorme boost geven. Ik besloot om het Antifatigue Tissuemasker te testen.



Door het aanmaken van elastine zorgt een extract van collageen ervoor dat je huid minder snel verslapt. De huid gaat er steviger door lijken. Een extract van groene thee en Vitamine E, die voornamelijk gekend zijn om hun antioxiderende eigenschappen en hun effecten tegen aanvallen van buitenaf. Zij lichten de huid weer op. Daarnaast zit er nog glycerine in. Deze staat bekend om haar vochtinbrengende eigenschappen, zo ziet je huid er minder vermoeiend uit.

Ingrediënten:
Aqua, glycerin, alcohol denat., butylene glycol, camelia sinensis leaf extract, betaine, phenoxyetanol, phaseolus radiatus extract, dimeticone, beta-glucan, PEG-60 hydrogenated castor oil, ethylhexylglycerin, betula platyphylla japonica bark extract, rumex crispus root extract, hydrogenated lecithin, hydrolyzed collagen, carbomeer, triethanolamine, xanthan gum, tocopheryl acetate, RH-oligopeptide-1, phytosqualane, sodium hyaluronate, fragrance


Hoe te gebruiken?
Eerst en vooral vouw je het masker open en pas het aan je gezicht aan. Laat het 15 minuten inwerken. Na het verwijderen van het masker kan je het overtollige product inmasseren.




Ik vond het masker niet zo helemaal goed aanpassen, maar dat kan je ook al zien op de foto op de verpakking. Zo erg is dat natuurlijk niet. Het voelt wel meteen verkoelend op de huid als je het masker aanbrengt. Het masker voelde goed aan. Mijn huid zag er frisser uit en voelde erna ook zacht aan. Denk wel dat ik het nog eens ga kopen. Denk dat ik het met de baby nodig zal hebben, hahaha.

Het Hayaseï Antifatigue Tissuemasker is te koop bij Di en kost € 3,90.

Gebruiken jullie tissuemaskers? Hebben jullie er al van Hayaseï gebruikt?

Reacties

Een reactie posten