FOTD | Kerst


Een beetje later dan verwacht laat ik jullie toch nog mijn kerstlook zien. Tegenwoordig draag ik bijna geen makeup, vooral omdat ik toch niet echt buitenkom met de baby zo de eerste dagen maar voor kerstavond besloot ik om me toch op te maken. Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik gebruikt heb.


Eerst en vooral gebruikte ik de Pro-Base Smooth, set & prime van MUA. Deze bracht ik vooral aan onder mijn ogen want daar moest mijn makeup zeker  blijven zitten. Zodat de intussen nog donkerdere kringen van het weinig slapen goed verborgen bleven. 

Als basis gebruikte in de HD Liquid Coverage Foundation van Catrice en de Instant Anti-age The Eraser Eye van Maybelline. Afpoederen deed ik met het Loose Setting Powder in Translucent van Laura Mercier.

Voor mijn ooglook gebruikte ik een combinatie van kleuren uit het Naked Chocolate en het Golden Bar palette van I heart Makeup. Het Naked Chocolate palette heb ik gebruikt omdat in het andere palette geen matte kleuren zitten. Op mijn wimpers gebruikte ik de Wonder'ful Mascara met Arganolie van Rimmel aan.

Het was lang geleden dat ik nog eens mijn Bronze en Glow palette van Charlotte Tilbury gebruikt had dus besloot ik dat nog maar eens te doen. Dit blijft mijn favoriete combinatie. 

Op mijn lippen bracht ik de Lip Lustre in Unleash Me van Charlotte Tilbury aan. Intussen 1 van mijn favoriete kleurtjes geworden.

Voila, hiermee hebben jullie een idee welke  producten ik allemaal gebruikt heb.

Wat vinden jullie van deze look?

Reacties

 1. Je hebt er een mooie look mee gemaakt. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie look en prachtige producten heb je ook gebruikt! Ik zie een aantal mooie pareltjes ertussen zitten. Ik wens je de beste wensen voor 2017

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie producten!! En wat een prachtige look is het geworden, perfect voor de kerst:-) Hopelijk heb je leuke dagen gehad<3
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke producten en mooie look is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten