Favorieten Januari


Vandaag laat ik jullie mijn eerste favorieten zien van het nieuwe jaar. Ook deze keer is het een mix van make-up en skincare. Kijken jullie mee wat mijn favoriete producten van januari waren?


Origins GinZing Energy-boosting Moisturizer (review)
Deze moisturizer gebruik ik elke ochtend en avond en mijn huid voelt gehydrateerd aan. De oogcrème van deze Ginzing lijn vond ik al heel goed en nu deze crème ook. Ik ben nog benieuwd naar de andere producten uit deze lijn.

Nuxe Reve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm (review)
Deze romige lippenbalsem zorgt ervoor dat je lippen goed gehydrateerd worden en weer zacht aanvoelen. Echt een aanrader voor in de winter.

MAC Caitlyn Jenner Eye Shadow in Malibu Bronze (review)
Dit bruin/bronzen kleurtje uit de Caitlyn Jenner collectie vind ik supermooi. Het is goed gepigmenteerd en gemakkelijk uit te blenden. 

I heart Makeup Golden Bar palette (review)
Na het Naked palette dat jullie vaak voorbij konden zien komen bij mijn favorieten heb ik onlangs het Golden Bar palette aangeschaft. Ook dit palette bevat 16 goed gepigmenteerde, warme kleuren. Alleen jammer dat er geen matte kleurtjes in zitten.

Welke waren jullie favorieten van deze maand?

Reacties

  1. De Origins GinZing Energy-boosting Moisturizer heb ik in de zomer veel gebruikt, die is super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was te laat voor de I Heart Makeup palettes bij Kruidvat... Eerst dacht ik, heb ik niet nodig, maar nu ik ze wel wil, zijn ze natuurlijk weg. Typisch, haha! Leuke favorieten! Lippenbalsems zijn altijd goed. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie favorieten! Vooral de Golden Bar palette vind ik prachtig X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten