Favorieten 2016 | Make-up


Vandaag laat ik jullie zien wat mijn favorieten make-up producten waren van het afgelopen jaar. Het is een mix van zowel budget als high end producten.


I heart Makeup Naked Chocolate Eyeshadow palette 
Zoals je kan zien heb ik dit palette al vaak gebruikt. Ik denk niet dat ik ooit al de pan geraakt heb in een palette en bij deze is dat zeker het geval. Je kan zoveel mooie combinaties maken of je kan de kleurtjes gewoon op zich dragen. Ik ben heel tevreden over dit budgettoppertje.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Deze kon je al vaak zien voorbijkomen sinds ik deze gebruik. De dekking van deze foundation vind ik heel goed en dat voor een budgetproduct. 

Rimmel Stay Matte Pressed Powder in 05 Silky Beige
Met dit Pressed Powder poeder ik mijn gezicht af na het aanbrengen van mijn foundation. 

Laura Mercier Matte Radiance Baked Powder Compact in Highlight
Dit is volgens mij één van de mooiste highlighters die ik in mijn stash heb, naast Champagne Pop van Becca. De glans is heel mooi en natuurlijk. Je heb ook maar een klein beetje nodig.

H&M Beauty Cream Lip Colour in Penny Red
Dit kleurtje is echt één van mijn favoriete kleurtjes lipsticks.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Concealer
Één van mijn favoriete concealers allertijden. Jammer dat de verkrijgbaarheid niet zo gemakkelijk is. Ik bestel deze altijd bij FeelUnique.

Estée Lauder Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara  
Van deze mascara heb ik maar een mini maar heb deze zo vaak gebruikt omdat ik er heel tevreden over ben. Denk wel dat ik mij eens de fullsize ervan zal aanschaffen.

Welke waren jullie favoriete make-up producten van 2016? 

Reacties

  1. Wat een mooie make-up producten allemaal zeg!Vooral het palette I heart Makeup Naked Chocolate lijkt me erg mooi! Ziet eruit als een goede basisstash :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie favorieten! De I heart Makeup Naked Chocolate oogschaduw palette gebruik ik ook heel graag. Ik vind het ook jammer dat de Maybelline concealer zo moeilijk verkrijgbaar is, ik ga meteen een kijkje nemen bij FeelUnique.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die highlighter ziet er echt prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie en fijne producten! Ik gebruik niet veel make-up maar kan wel genieten van het lezen over mooie make-up producten!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten