Favorieten 2016 | Haarproducten


Ik moet toegeven dat ik buiten shampoo en conditioner niet veel haar producten gebruik. Eén keer per week een haarmasker en af en toe eens draagshampoo en that’s it.


L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner
Deze producten waren echt mijn favoriete combinatie qua shampoo en conditioner. Mijn haar was schoon en zacht en ik kon met gemak een wasbeurt een dagje langer dan normaal uitstellen.

Lovea Nature Nourishing Cream
Dit haarmasker heb ik het voorbije jaar ontdekt en was er heel tevreden over. Ik bracht het één keer per week aan en mijn haar zag er weer gezonder uit.

Colab Droogshampoo
Als ik dan eens een droogshampoo gebruik is het eentje van Colab. Heb er in verschillende geurtjes. Door deze droogshampoo kan ik een wasbeurt iets langer uitstellen. De geurtjes zijn een plus en overheersen zeker niet.

Mason Pearson Pocket Bristle
Om mijn haar te kammen gebruik ik naast de Tangle Teezer graag mijn Mason Pearson borstel. Deze is geschikt voor fijn haar.

Welke waren jullie favoriete haarproducten van 2016?

Reacties

 1. Oh, jij hebt een mason pearson borstel! Die vind ik zo fijn (een vriendin van me heeft hem) maar ik vind hem zo duur :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb deze van mijn vriend gekregen, is wel een kleine versie.

   Verwijderen
 2. Ik gebruik zelfs geen droogshampoo. O:-) Naar Lovea ben ik erg benieuwd, ik heb er al veel goeds over gelezen en de verpakkingen zijn zo leuk! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik het ook niet zo vaak hoor. Van Lovea heb ik enkel nog maar dit masker gekocht. Ben ook benieuwd naar de andere producten

   Verwijderen
 3. Same hier, ik gebruik echt amper haarproducten. Shampoo van Schwarzkopf, conditioner van Wella en droogshampoo van Batiste, that's it.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah oef dacht dat ik 1 van de weinigen was die zo weinig producten gebruikte

   Verwijderen
 4. De L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo & Conditioner vind ik ook heel fijn. Ik wissel eigenlijk heel erg af qua haarproducten omdat ik graag verschillende merken test X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik graag de Elvive voor gekleurd haar, behalve als mijn droge hoofdhuid geïrriteerd is dan ga ik voor de Guhl sensetive met de Guhl cremespoeling voor blond haar. Droogshampoo van Batiste, haarspray van Elnett en soms mousse van Andrelon. Garnier Loving Blends vind ik echt niks, de big tumb down van 2016. Mijn haar lijkt wel stro er mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten