Aussie | Aussome Volume Shampoo & Conditioner


Met mijn haar kan ik niet veel doen. Doe ik er krullen in dan zijn die er na een uurtje weer uit. Toen ik de flessen van de Aussome Volume Shampoo & Conditioner van Aussie zag staan wou ik die eens uittesten. Want wie wil er nu geen Aussome Volume?
De producten van de Aussome Volume bevatten een extract van Australische hop. De proteïne in de hop legt een beschermend laagje op je haar en zorgt voor een gezonde groei.

De shampoo schuimt goed en maakt mijn haar schoon maar voelt wel wat stroever aan dan met andere shampoo’s. De conditioner breng ik voornamelijk aan op de puntjes van mijn haar en deze zorgt er dan weer voor dat mijn haar doorkambaar en zachter is. Ik kan eerlijk zeggen dat mijn haar er zeker niet veel meer volume door heeft dan met andere producten maar ze zijn zeker niet meer zo futloos als ervoor. Wat ook wel positief is dat de producten mijn haren niet verzwaren, want dat kan je soms wel hebben met soortgelijke producten.

De geur van deze producten vind ik niet zo lekker in tegenstelling tot de zoete snoepjesgeuren van hun andere lijnen. Deze geur is meer kruidig dan de andere.

Aussie was niet in België te koop maar tegenwoordig kan je het merk wel vinden bij Action. In Nederland is het merk te koop bij Etos en Kruidvat.

Hebben jullie ervaring met de Aussie producten?

Reacties

 1. Tot nu toe heeft Aussi mij absoluut nog niet kunnen overtuigen met hun formules.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Miracle Moist vind ik nog de beste die ik gekocht heb tot nu toe

   Verwijderen
 2. Hmm, ik ben niet helemaal overtuigd. Ik heb nog nooit iets van Aussie geprobeerd. Ik vind de reviews ook altijd zo tegenstrijdig X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jammer dat hij niet voor volume zorgt! Ik heb al eens een shampoo en conditioner van Aussie geprobeerd, maar was toen ook niet super enthousiast

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit merk ook geprobeerd maar bij mij deed het helaas heel weinig voor mijn haar. Viel enorm tegen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten