Shoplog | ColourPop Deel 1


De producten van ColourPop stonden al een hele tijd op mijn wishlist. Toen er onlangs gratis internationale verzending was besloot ik enkele dingen te bestellen. Deel 1 van mijn bestelling is intussen aangekomen en die laat ik jullie vandaag zien. Benieuwd wat ik gekocht heb?Shadows & Pigments Koosh $5.00
Weenie $5.00
I Heart This $5.00

HighlighterChurro $8.00

Ultra Satin LipWink $6.00

Lippie StixBichette $5.00
LBB $5.00

Natuurlijk mogen jullie binnenkort van alle producten een review verwachten.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? Hebben jullie nog aanraders van het merk?

Reacties

 1. Yesss het is allemaal zo mooi! Ik houd echt van Colourpop <3 ik denk sowieso dat alle oogschaduws een aanrader zijn. Puppy love en Catnap! :D Ik denk dat van de ultra matte lips Echo Park een mooie nude voor je is :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ga ik zeker onthouden voor als ik nog eens ga bestellen. Bedankt voor de tip x

   Verwijderen
 2. Ik ben hier zooooo benieuwd naar! Ik hoor zoveel goed hierover moet het ook eens gaan onderzoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, hè! Ik heb m'n eerste bestelling ook tijdens die gratis verzendingsactie geplaatst. De tweede heb ik intussen ook al in huis. Hoezo, verslavend? :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten