Persoonlijk | Zwanger #39weken


Waarschijnlijk zal dit de laatste zwangerschapsupdate zijn voor mijn bevalling. Ik kijk er echt al naar uit om ons kindje in de armen te nemen.

De laatste weken sliepp ik echt heel slecht en een hele dag werken en opleiding geven aan een nieuwe collega namen ook al veel energie weg. Ik heb dan ook besloten om vroeger te stoppen met werken en 8 december was mijn laatste werkdag.

Intussen staat natuurlijk al alles klaar. Zijn bedje en park zijn opgemaakt. De zakjes met suikerbonen zijn gevuld. Ook alles voor het geboortekaartje is in orde en zijn de enveloppen al geschreven. Enkel nog alles doorbellen als ons zoontje geboren is.

Op 1 december brachten we een bezoekje aan de materniteit van het ziekenhuis. Daar gaf een vroedvrouw informatie over uit hoe de bevalling zou verlopen, welke voeding we aan de baby moeten geven, enzo… Heel interessant.

Nu is het echt aftellen of misschien is ons zoontje er al als deze post online komt. 

Willen jullie nog updates hebben na de geboorte zodat er toch wat afwisseling is of zeggen jullie liever van niet?

Reacties

 1. Spannend dat dit waarschijnlijk de laatste zwangerschapsupdate zal zijn voor je bevalling. Ik wil je bij deze dan ook nog eens heel veel succes wensen. Fijn dat je al wat informatie hebt gekregen van een vroedvrouw, dat stelt vast al wat gerust. Ik kan niet wachten om je zoontje te zien, en ik zou het ook fijn vinden om na de geboorte nog updates te lezen hoe het met jullie gaat. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Vanessa. Zowiezo zal je al eerst een foto op Instagram voorbij zien komen. Leuk dat je nog updates wil, dan ga ik dat zeker doen :) x

   Verwijderen
 2. Ooh wat spannend! Veel succes met je bevalling! & Ik wil graag nog meer updates lezen na de geboortje van je zoontje, lijkt me leuk :)! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zeker leuk om straks ook te lezen hoe het met je gaat Tania. Heel veel succes met de laatste loodjes en geniet er ook van :) Ik leef met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook updates!!! πŸ˜€ Oeh, spannend!! Misschien ben je nu wel aan het bevallen πŸ˜‰πŸ‘ΆπŸΌ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo grappig dat je dit postte terwijl ik aan het bevallen was 😁

   Verwijderen

Een reactie posten