Op # December


Nog enkele dagen en het jaar is weer voorbij. Ook deze maand heb ik een aantal producten opgebruikt en vandaag kijk ik samen met jullie wat er allemaal in mijn prullenbakje zit.


Origins GinZing Refreshing Eye Cream to brighten en depuff (sample)
Vorige maand konden jullie zien dat ik de fullsize opgebruikt had. Mijn zus had nog een sample liggen en deze heb ik deze maand opgebruikt. Het blijft 1 van mijn favoriete oogcrèmes.

Estée Lauder DayWear
Ik bracht deze crème zowel ’s ochtends en ’s avonds aan. Mijn huid voelde zacht en gehydrateerd aan. Deze ga ik nog opnieuw kopen.

Lush Lip Scrub
Deze lipscrub maakt je lippen lekker zacht zodat je gemakkelijker lipstick kan aanbrengen. Jammer genoeg is deze nog niet op maar doe de scrub weg omdat die over datum is.

The Body Shop Coconut Cream Body Scrub
Deze scrub kon je nog niet zo lang geleden zien bij mijn favorieten en intussen heb ik deze grote pot al opgebruikt. Mijn huid voelt lekker zacht aan na gebruik. Het enige nadeel is dat je bad vol ligt met de scrubdeeltjes. Niet dat dat zo erg is natuurlijk.

The Body Shop Pinita Colada Shower Gel
Nog een product van The Body Shop dat ik deze maand opgemaakt heb. Vond de showergel best goed, alleen het geurtje is meer iets voor de zomer.

Dirty Works Shea You Care Body Butter
Deze body butter met sheabutter en amandelolie maakte mijn huid lekker zacht na het douchen of baden. De geur is echt zalig. Jammer dat deze op is.

Kruidvat Solait AfterSun Aloe Vera Lotion
Toen ik mijn stash wat aan het opruimen was vond ik deze fles met nog een klein beetje in dus besloot ik deze weg te doen. Het is niet de moeite om dit nog bij te houden. Ik ben heel tevreden van deze aftersun. De lotion voedt mijn huid goed na het zonnen.

The Body Shop Vitamin E Sink-in Moisture Mask
Dit extra vochtverzorgend masker vond ik nog in mijn maskertjes stash en besloot deze eens te testen. Het dik, gelachtig maskertje breng je aan op een gereinigde huid. Na 10 minuutjes spoel je de restjes af. Mijn gezicht voelde erna zacht aan.

Hayaseï Antifatigue Tissuemasker
Een verfrissend masker na een nachtje stappen of gewoon wanneer je huid er nood aan heeft. Het geeft een oppepper en je huid ziet er minder vermoeiend uit.

Dresdner Essenz Sprudelbad Wärme une Festlichkeit Limited Edition
Deze bruisbal vond ik wat tegenvallen. De verpakking zag er leuk en en had verwacht dat de bruisbal in de vorm van een koekje ging zijn maar het was gewoon een rond schijfje. Het gaf een beetje schuim en weinig geur. Jammer.

Nivea Men 48 h Sensitive Protect
Mijn vriend heeft ook weer een deodorant opgemaakt deze maand. Die van Nivea blijven zijn favorieten.

Hebben jullie veel opgebruikt de voorbije maand?

Reacties

 1. Mooie producten, goed gevoel geeft het als je weer iets opgemaakt hebt he.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Die body scrub van The Body Shop lijkt me heerlijk. Ik erger me trouwens ook wel eens aan die scrubdeeltjes in bad, daarom doe ik dit altijd als laatste als ik in bad zit. Het vitamine E masker vind ik ook heel fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik die ook altijd als laatste. Zo irritant die deeltjes. X

   Verwijderen
 3. Ik heb in de maand december opvallend minder opgemaakt dan in november. Maar het kan niet iedere maand evenveel zijn ;-).

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten