Nuxe | Huile Prodigieuse


Vandaag laat ik jullie een cultproduct zien. Ik zie hem al jaren voorbijkomen op blogs en was er benieuwd naar geworden. Had deze al een tijdje liggen en besloot om de olie toch maar eens uit te testen.


Huile Prodigieuse is een veelzijdige droge olie met 97,8% aan natuurlijke ingrediënten en kan je zowel op je gezicht, lichaam als haar gebruiken. Dit product voedt, herstelt en verzacht de huid en het haar.Deze olie bevat een mix van 6 waardevolle plantaardige oliën:
- Bernagie
- Sint-Janskruid
- Zoete amandel
- Camelia
- Hazelnoot
- Macadamia

Normaal gezien ben ik totaal geen fan van oliën, behalve als ze snel intrekken en niet vettig zijn. En dat is wat de Huile Prodigieuse zeker doet. Ik vind het ook zalig dat de geur zo lang blijft hangen want die geur vind ik echt lekker.

Ik gebruik het product eigenlijk enkel op mijn benen. Ze voelen erna zo zacht aan. In het haar gebruik ik het zelf niet. Ik ben niet echt fan van oliën voor in het haar. Het doet mijn haar snel vettig lijken.

De olie is geschikt voor alle huid- en haartypes en bevat geen siliconen, minerale oliën en conserveringsmiddelen.

Gebruiken jullie Huile Prodigieuse of een andere droge olie?

Reacties