Glamglow | Gravitymud Firming Treatment

 

Op mijn blog kon je al verschillende maskers van Glamglow voorbij zien komen. Onlangs brachten ze een metallic zilveren peel-off masker uit en dan moest ik natuurlijk testen.

Gravitymud Firming Treatment belooft je huid weer strak en stevig te maken. Benieuwd of dit waar is? Lees dan vlug verder.
Het Gravitymud Firming Treatment masker bevat heel wat ingrediƫnten zoals Vizitight, Teaoxi Complex, Lunarlift en Cosmiplexion, die ervoor zorgen dat de huid er strakker en steviger uit gaat zien.Deze keer zit het masker in een paarse verpakking. Heel handig is dat er een borsteltje bij zit om het masker aan te brengen, want gewoon met de hand aanbrengen gaat niet zo gemakkelijk. Na gebruik kan je het gewoon uitspoelen met water.

Hoe te gebruiken?
Reinig eerst goed de huid. Breng daarna een royale en gelijkmatige laag aan met het borsteltje maar vermijdt de wenkbrauwen en haarlijn. Laat het masker 20 Ć  30 minuten zitten. Als het goed droog is, kan je het zachtjes van je gezicht trekken. Best dat je langs de buitenste rand begint. De restjes kan je afspoelen met lauw water. Het borsteltjes kan je na gebruik gewoon weer schoonmaken met water. Er wordt aangeraden om het masker 2 maal per week te gebruiken.

Het masker voelt dik en stroperig aan en ruikt wat naar kokos.

Als je zoals voorgeschreven een royale laag aanbrengt, ga je jammer genoeg slechts enkele keren dit masker kunnen aanbrengen, wat het dan weer duur maakt..   

Toen ik het masker aanbracht had ik schrik dat het misschien wat tegen zou trekken maar dat was gelukkig niet het geval. Ook het verwijderen van het masker gaat gemakkelijk. Mijn huid voelt erna zacht en glad aan, maar of het echt verstevigd is daar zie ik niet direct een resultaat van. Misschien als je het lang blijft gebruiken?

Glamglow Gravitymud Firming Treatment kost €49,90 en is te koop bij Ici Paris XL.

Gebruiken jullie maskers van Glamglow?

*ik heb dit product ontvangen

Reacties

 1. Ik vind dit masker er zo cool uitzien! Alleen die prijs he :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die is wel hoog, zeker omdat je er maar een paar maskers uit kan halen.

   Verwijderen
 2. Ik vind alleen de prijs zo hoog.. Verder klinkt hij fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat de meeste mensen het nogal prijzig vinden. Gelukkig is hij wel goed.

   Verwijderen
 3. Ik vond ook dat je er best veel van nodig hebt om je hele gezicht en hals te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog geen masker van Glam Glow gehad want vind ze wat te duur. Toch ben ik er wel benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met de feestdagen zijn er altijd pakketjes en kan je meestal een fullsize kopen met 2 luxesamples voor de prijs van een fullsize. Ik koop ze meestal dan.

   Verwijderen
 5. pfoe, zeker aan de prijs. Het ziet er wel fantastisch uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten