Favorieten December


Vandaag is het de voorlaatste dag van het jaar. Niet te geloven hoe vlug het jaar weer voorbij is gevlogen. Natuurlijk heb ik deze maand weer enkele favoriete producten die ik aan jullie wil laten zien.Nuxe Huile Prodigieuse  
Normaal ben ik niet zo voor oliën maar omdat deze zo snel intrekt ben ik fan. Mijn huid voelt ook lekker zacht aan.

Nuxe Rêve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm
Nog een productje van Nuxe. In de winter gebruik ik vaker lippenbalsem dan in de rest van het jaar. Deze Lip Balm is dik en gemakkelijk uitsmeerbaar. Elke avond smeer ik hiermee mijn lippen in voor het slapen gaan en ’s morgens heb ik zachte lippen.

Self Fine Delicate Body Butter
De voorbije maand heb ik de Body Butter van Self gebruikt en hoewel ik de geur niet zo lekker vind (gelukkig gaat die snel weg) vind ik de butter zelf heel goed. Trekt snel in en mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan.

I heart Makeup Unicorns Heart
Ik heb deze highlighter nog maar net en het is meteen een favoriet. Wat een prachtige glans.

Binnenkort mag je ook een overzicht van het voorbije jaar per categorie verwachten.

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand?

Reacties

 1. De Huile Prodigieuse vind ik ook een geweldig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Nuxe huile heb ik afgelopen maand voor het eerst gebruikt en sindsdien is 'ie hier ook favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had deze al een hele tijd liggen. Had die al veel eerder moeten gebruiken

   Verwijderen

Een reactie posten