Event | Oona Beauty Day

 

Op 8 december was ik uitgenodigd voor de tweede Oona Beauty Day. De eerste editie heb ik jammer genoeg moeten missen, dus bij deze tweede wou ik er absoluut bij zijn. Omdat ik hoogzwanger ben mocht mijn vriend uitzonderlijk een keertje mee.

Het event vond plaats bij Oona zelf in Antwerpen. We werden vriendelijk verwelkomt en kregen meteen een drankje aangeboden. Als je honger had kon je buiten wok halen aan de foodtruck.

Er stonden allerlei standjes van Yves Rocher, Kruidvat, Be Creative, Veet, Ici Paris XL,… Daar werden telkens producten voorgesteld die in het voorjaar van 2017 in de winkels komen.
Deze nagellakjes hebben zelfs een geurtje. Ik ben alvast benieuwd.


Ik liet me ook wat opmaken met nieuwe producten van Be Creative. Mijn favorieten zijn de highlighter en de setting spray. Het is wel nog tot april 2017 wachten tot deze in de winkel komen.Natuurlijk kregen we ook een leuke goodiebag mee naar huis met productjes om te testen.

Bedankt Oona voor de uitnodiging!

Reacties

 1. Leuk artikel om te lezen, ga je ook nog een artikel schrijven over de producten uit je goodiebag?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Oona heeft altijd fijne merken in haar portfolio.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! :) Ik ben ook wel benieuwd naar de goodiebag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je hoogzwanger nog bent gegaan zeg! Ziet er super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dit er super uit zeg, mooi event! En ook tof dat je gewoon met je prachtige buik bent gegaan. Kan me zo uit eigen ervaring voorstellen dat dat best een opgave was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Zag er een fijn event uit :)! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk dat je hoogzwanger toch nog bent kunnen gaan! Het event ziet er leuk uit. Ben benieuwd naar de nieuwe producten. Ik had ook een uitnodiging gekregen, maar voor mij was het iets te ver reizen alleen. Hopelijk een volgende keer want ik zou het wel leuk vinden om je eens te ontmoeten! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan wel begrijpen dat je niet bent kunnen gaan. Wij zijn ook niet zo lang gebleven eigenlijk. We zullen wel eens afspreken anders. Zo ver woon je nu ook weer niet xxx

   Verwijderen
 8. Klinkt als een leuk event. Fijn dat je partner even mee mocht gaan. Die geurtjes met nagellak klinkt wel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het leuke was dat hij zelf vragen begon te stellen :). Ben er ook superbenieuwd naar want de geur ruik je niet in het flesje, enkel als je nagels gelakt zijn.

   Verwijderen

Een reactie posten