Bomb Cosmetics | Bombjamin Button Bath Blaster

 

Bomb Cosmetics is een Engels merk dat handgemaakte zeep, bath bombs, bath melts en massage bars verkoopt. Alles is gemaakt met natuurlijke geuren en ingrediënten.

Ik had nog nooit iets van dit merk gekocht en besloot om de Bombjamin Button Bath Blaster uit de Button Me Up collectie te kopen. Deze collectie herken je aan de gekleurde knopen.

De Bombjamin Button Bath Blaster is een bomb die vooral kalmeert en hydrateert. De bomb bevat essentiele oliën van salie en cederhout, die een rustgevende werkinge hebben. De witte gedeelte is sheaboter dat ervoor zorgt dat je huid lekker zacht wordt. Ik vond dat de bomb wat naar vanille rook.


Ingrediënten:
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Sodium Lauryl Sulfate, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Salvia Sclarea (Clary) Oil, Benzyl Salicylate, Coumarin, Benzyl Alcohol, Cinnamal, CI 73015 (Blue 2), CI 18050, CI 16035 (Red 40), CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5).Mijn huid voelde lekker zacht aan na het nemen van een bad met deze bomb. Alleen vind ik het jammer dat deze niet schuimen zoals de bruisballen van Lush, maar dat beloven ze ook niet.

Alle producten vrij van parabenen en dierproefvrij.

De Bombjamin Button Bath Blaster kost € 3,99 en is te koop bij Di.

Kenden jullie het merk?

Reacties

 1. Wat een mooie bathbomb! Ik kende het merk nog niet! Maar straks met mijn nieuwe badkamer ga ik zeker eens flink rondneuzen en experimenteren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat gevoel ken ik. Ben zo blij dat wij een bad hebben in ons huis, zalig.

   Verwijderen
 2. Ik heb ook al wat van dit merk geprobeerd. & Ik vind ze best fijn, maar mijn favorieten blijven toch die van Lush ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd fijn om nieuwe dingen te leren kennen en nieuwe blogs.. hydrateerd moet wel hydrateert zijn. Leuk je te leren kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke bruisbal! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet kende voordat ik je blog las. Het is zeker wel een fijne kennismaking. Het ziet er zo schattig uit.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten