The Body Shop | Kerstcollectie 2016 Spiced Apple


Vorige week liet ik jullie al de Vanilla Chai collectie zien. Vandaag is Spiced Apple aan de beurt. Uit die collectie kocht ik de Treat Box.


Spiced Apple bevat koudgeperste appelzaadolie uit de Alpen.

“Op en top feestelijk. Deze smakelijke geur symboliseert het ‘verwen-jezelf-seizoen’ perfect. Het aroma van vers gebakken appels is verwarmd met kaneel en verfrist met knisperende sinaasappel en witte bloemen. Een verrukkelijke geurcombinatie die je keer op keer zal kiezen.”

De Treat Box bestaat uit Spiced Apple Body Butter, Spiced Apple Shower Gel en een mini cream bath lily.


Spiced Apple Body Butter
Deze ruikt echt zalig. Het doet me denken aan warme appeltaart. De body butter voedt en hydrateerd de huid goed. Denk dat dit mijn favoriete product uit de verschillende lijnen is.


Spiced Apple Shower Gel
De groen doorzichtige douchegel ruikt iets sterker dan de bodybutter. Meer zurig vind ik. Dat komt omdat er naar appels en kaneel ook citrus en bloemige noten in zitten. Ook deze schuimt rijkelijk.


De Treat Box kost € 10,00.

Wat vinden jullie van deze geur? Hebben jullie iets uit de collectie gekocht?

Reacties

  1. Ik heb eraan gesnuffeld toen ik ze in de winkel zag liggen, maar het is niet meteen mijn geurtje, dus heb het laten liggen :-) Het ziet er wél hééél mooi uit :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik heb nog niets van de collectie gekocht maar ben best benieuwd naar de geuren :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. eeehhhh, ik heb de halve winkel al leeggekocht...whahaha. Deze lijn vind ik het allerlekkerst! Dus ik sla elke keer wat in als ik bij The Body Shop ben, ik wil hier een flinke voorraad van hebben. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten